Prijzen

Les- en inschrijfgeld

Een Voetjebal training kost €11,-. De Voetjebal les is voor kind en ouder en duurt 45 minuten. Daarnaast betaal je eenmalig €35,- inschrijfgeld. Je zoon of dochter krijgt hiervoor een echt Voetjebal tenue (shirt en broekje).
 

Betalingen

De betaling verloopt per blok via automatische incasso. Hierover ontvang je tijdig bericht. Een Voetjebal seizoen heeft 2 lesblokken. Blok 1 loopt van september t/m december en blok 2 loopt van januari t/m juni. Je betaalt voor een heel blok in één keer. Later instromen kan. Je betaalt dan vanaf het moment van deelname.
 

Proefles

Bij Voetjebal is het mogelijk een proefles te volgen. Dit is mogelijk als er plaats is in een bestaande groep zodat je ook in die groep kan blijven als de les bevalt. Om een proefles te kunnen volgen dien je je kind in te schrijven via het inschrijfformulier. De proefles is altijd de eerste les bij Voetjebal. Na deze les besluit je of je doorgaat met het volgen van de lessen. Ga je door dan is de proefles tevens de eerste les geweest en zal deze meetellen in de facturatie van het blok waaraan je deelneemt. Stop je na de proefles dan worden er geen kosten rekening gebracht. 
 

Uitschrijven

Uitschrijven kan aan het einde van een blok of na een proefles. Stuur een mailtje naar info@voetjebalutrecht.nl. Vermeld de naam en achternaam van je kind en leslocatie en tijdstip van de training. De reden van uitschrijving en feedback is ook altijd welkom!

Voetjebal Utrecht
Telefoonnummer: 06-29061369 (Chris)
Telefoonnummer: 06-46101291 (Tim)
E-mail: info@voetjebalutrecht.nl
Terug naar boven