Nieuws

Corona update: vooralsnog geen lessen tot 1 juni

27 maart 2020
We spreken ook namens alle trainers als we zeggen dat we jouw kind(eren) en de wekelijkse lessen behoorlijk missen! Het is een bijzondere tijd, niet alleen met onzekerheid over gezondheid maar voor ons ook op het gebied van bedrijfsvoering. Graag willen we je informeren over de maatregelen en het effect hiervan op onze lessen.

Vooralsnog geen lessen tot 1 juni
Eerder brachten we je al op de hoogte over het annuleren van onze lessen tot 6 april. Afgelopen maandag (23 maart) zijn de maatregelen door de overheid opnieuw aangescherpt. Dit heeft tot gevolg dat we naar alle waarschijnlijkheid de lessen tot 1 juni 2020 moeten annuleren. We vinden dit erg spijtig, maar conformeren ons uiteraard aan het standpunt zodat we verdere verspreiding van het virus helpen voorkomen. Dit alles onder voorbehoud, we krijgen hier waarschijnlijk aankomende dagen meer duidelijkheid over. Mocht er in de komende dagen iets veranderen dat van invloed is op onze lessen, dan berichten we je hier zo snel mogelijk over.
 
Voetjebal TV (online lessen) 
Je hebt het vast al ontdekt maar… om onze lessen niet helemaal te hoeven missen, hebben we het YouTubekanaal VoetjebalTV gelanceerd. Hierop plaatsen we een paar keer per week leuke oefeningen die thuis gedaan kunnen worden. Op zaterdagochtend proberen we wekelijks een leuke les online aan te bieden. Op deze manier kunnen de kinderen lekker in beweging blijven en thuis blijven oefenen.
 
Alternatieven voor gemiste lessen
Wat betekent dit allemaal voor de lessen die de kinderen missen? We werken op de achtergrond aan een passende oplossing. Zo bekijken we de mogelijkheid om lessen in te halen, we bieden onze lessen digitaal aan, maar we kijken ook naar alternatieven om de gemiste lessen te compenseren. Het is lastig om nu al met een pasklare oplossing te komen, omdat de termijn van de maatregelen nog niet helemaal duidelijk is. Na 6 april (of wellicht eerder) hebben we meer duidelijkheid en informeren we jou hierover.
 
We wensen jullie veel gezondheid toe in deze periode. En uiteraard ook veel plezier met de sportieve activiteiten die jullie als gezin nog wel kunnen doen, in de tuin of in huis en met de online lessen. We hopen dat we na 1 juni het Voetjebalseizoen samen met jouw kind(eren) op een leuke manier kunnen afsluiten.


 
We volgen het advies van de Rijskoverheid, KNVB en NOC-NSF en dat betekent dat er in ieder geval tot en met 6 april geen… Meer
 
De Voetjebal lessen gaan weer beginnen! In het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 janauri 2020 gaan we weer van start met de… Meer
 
Voetjebal Utrecht
Telefoonnummer: 06-29061369 (Chris)
Telefoonnummer: 06-46101291 (Tim)
E-mail: info@voetjebalutrecht.nl
Terug naar boven